New In Stock: Bare Metal servers with instant deployment are now available! Place order today.

Blog

Bacloud tikisi įsitvirtinti tarp Top3 tiekėjų Lietuvos hostingo rinkoje

  • Tuesday, March 5, 2019

          UAB "Informacinės sistemos ir technologijos", valdanti prekinį ženklą "Bacloud" auga septinmyliais žingsniais. Pagal paskutinius nepriklausomo portalo HostAdvice duomenis, per nepilnus 2 metus kompanija iš 23 vietos pakilo į 6 pagal tarp populiariausių hostingo tiekėjų Lietuvoje. Lanksčios paslaugos, teisingai išskirti serverių resursai, dėmesys klientui ir aptarnavimas, nuolatinės investicijos į infrastruktūrą bei kokybę, didina pasitikėjimą įmone Lietuvoje ir užsienyje. Artimiausias kompanijos tikslas - 3 vieta tarp didžiausių Lietuvos tinklapių talpinimo tiekėjų. Šį užsibrėžtą tikslą planuojame pasiekti jau šiais metais.

Įmonė daug laiko skiria tobulinti savo paslaugas, ieško naujovių, atnaujina turimą įrangą. Pirmoji Lietuvoje ir viena pirmųjų Europoje, pradėjo teikti virtualiuosius serverius su NVMe diskais be greičio apribojimo, kurie 5 kartus greitesnis už įprastus SSD diskus. Sėkmingas produktas paskatino ieškoti naujų rinkų - 2018 metų pabaigoje įmonė pradėjo teikti virtualiuosius NVMe serverius JAV, Čikagoje, taip išplėsdama paslaugų geografiją. Numatoma plėtra ir kitose lokacijose, taip pat plečiamas paslaugų spektras.

Šiuo metu įmonė aptarnauja daugiau nei 5000 aktyvių klientų, apie 70% paslaugų eksportuojama į daugiau nei 80 pasaulio šalių. Pagrindinės eksporto rinkos: JAV, Japonija, Izraelis, Prancūzija, Vokietija, Rusija, Latvija, Nyderlandai.

Oficialus nepriklausomas statistinis informacijos šaltinis: https://lt.hostadvice.com/marketshare/lt/

 

« Back